Welkom in onze webshop

RB Fietsen was, tot eind juni, gevestigd aan de St. Josephstraat. Vanaf 5 juli is de zaak van Robert Brants te vinden aan de Geer 91 (waar eerder Raijmond Dolphijn zijn fietsenwinkel had). Robert Brants, eigenaar van RB Fietsen, begon ongeveer vijf jaar geleden voor zichzelf, in een klein pand aan de Lage Ham, daarna verhuisde hij naar de St. Josephstraat, om nu, voor de derde keer in korte tijd, weer te verhuizen naar een groter pand.

Robert Brants werkte in zijn oude zaak met één werknemer, in het nieuwe pand wordt de bezetting uitgebreid. “Wilco werkt nu iets meer dan een jaar bij mij. Hij gaat met mij mee. Daarnaast komt Jack er als extra kracht bij. Jack werkte al bij Raijmond en hij blijft ook bij mij werken.” In het begin zal Robert niet veel aan de zaak veranderen, verwacht hij. “Wel moet de werkplaats opnieuw ingericht worden, omdat wij drie werkplekken nodig hebben.”

Het adres mag dan veranderen, de service en de klantvriendelijkheid blijven hetzelfde. “Dat vind ik erg belangrijk. Ik verdien liever minder dan dat ik een ongemakkelijk gevoel krijg als ik mijn klanten niet genoeg kan bieden.” Ook de ophaalservice voor kapotte fietsen blijft Robert aanbieden.

Bekijk hieronder ons huidige aanbod

Filter

Producterkenning

Categorie

Frame maat

Conditie

Type frame

Kleur

Aantal versnellingen

Soort motor

Enig resultaat

Kom voor een nieuwe sparta langs in de winkel i.v.m onze snel wisselende voorraad.

Lees meer

Fietsverzekering nodig?

Bereken de premie voor je fietsverzekering online!

Financiering voor uw fiets nodig?

Direct rijplezier, gespreid betalen